2012 - 2012 – Opening Bonebakker Juwelier in Conservatorium Hotel Amsterdam


jewelry_store_amsterdam 

Juwelensalon in vijfsterrenhotel

In 2012 opent Bonebakker Juwelier een juwelensalon in het nieuwe vijfsterren Conservatorium Hotel naast het Museumplein in Amsterdam. Het uitgebreide erfgoed van inmiddels de oudste juwelier van Nederland en excellent vakmanschap komen samen in de voormalige directeurskamer van de Rijkspostspaarbank.

Naast de eigen succesvolle juwelencollecties presenteert Bonebakker de juwelen van enkele gerenommeerde Europese Maisons.

Salon_Juwelier_Bonebakker

De centrale display is een blikvanger in de Bonebakker Salon in het Conservatorium Hotel

 

In de salon in het Conservatorium Hotel worden zowel de Nederlandse elite als buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders en sterren en vips verwelkomd en op de Grand Opening op 22 maart, brengen de dansers van het beroemde Scapino Ballet prachtige scenes uit de voorstelling ‘Pearl’.

Gouden ring met auqamarijn uit de Sleutel van Amsterdam Collectie

 

Sleutel van Amsterdam Collectie

Het oog van de stadssleutel van Amsterdam, zoals gemaakt en overhandigd aan Lodewijk Napoleon in 1806 en later aan de eerste Oranjekoning van Nederland, Willem I, dient als inspiratiebron voor een collectie juwelen, die exclusief in het atelier van Bonebakker gemaakt wordt. De eerste hanger wordt ter gelegenheid van de opening van de nieuwe salon in het Conservatorium Hotel overhandigd aan de nieuwe directeur Jannie Iwema.
De collectie Sleutel van Amsterdam groeit al snel uit tot de signatuur-collectie van Bonebakker. De sleutel staat symbool voor kracht en vertrouwen en bestaat uit ringen, oorsieraden, armbanden, hangers en colliers.

Cufflinks Bonebakker

Zilveren manchetknopen uit de Sleutel van Amsterdam Collectie