Bonebakker Juweliers Amsterdam

Service

Eigen design sieraden

 

bespoke-jewellery-Amsterdam

Liefde en kennis voor diamanten en edelstenen als ook het vervaardigingsproces van juwelen, kenmerken ons team van medewerkers.

Zodat, als u een idee hebt voor een bijzonder ontwerp, wij uw droom waar kunnen maken.

Meer over eigen design sieraden.

Diamanten en Edelstenen

 

Diamanten en edelstenen Amsterdam

Naast de diamanten en edelstenen uit onze eigen collectie, kunnen wij via ons wereldwijde netwerk de meest bijzondere edelstenen en diamanten in diverse kwaliteiten en slijpsels voor u vinden.

Reparatie en onderhoud sieraden

 

reparatie sieraden amsterdam

Elk juweel is bijzonder en heeft een eigen sentimentele waarde. Of het nu een erfstuk is of een meer recent aangekocht sieraad, het heeft een eigen geschiedenis. De jaren laten hun sporen achter: krassen, butsen, verkleuringen. Bonebakker Juweliers geeft uw juweel graag zijn glans terug.


Verlovingsringen en Trouwringen

 

trouwringen en verlovingsringen amsterdam

Onze uitgebreide collectie trouwringen en verlovingsringen in goud en platina is van zeer hoogwaardige kwaliteit en wordt met de grootste zorg vervaardigd in ons atelier. U kunt uw trouwringen laten personaliseren met een bijzonder detail of een gravure.

Zegelringen en gravures

 

Zegelring Amsterdam - manchetknoop_familiewapen

Bonebakker Juweliers kent een lange traditie in het vervaardigen van zegelringen. Vele families hebben ons het vertrouwen gegeven om dit bijzondere sieraad met het familiewapen (of andere gravure) voor een dierbaar familielid exact naar wens te creëren. In samenwerking met de beste graveurs in Duitsland staan wij garant voor een zegelring met kwalitatief hoogstaande gravure.

Taxatie

 

taxatie-sieraden

Bij Bonebakker Juweliers verzorgen wij graag de taxatie van uw juwelen, sieraden en zilveren objecten. Wij beoordelen uw voorwerpen en u ontvangt van ons een uitgebreid taxatierapport. Dit rapport is voor de verzekering een geldig bewijs van de waardebepaling van uw bezittingen.

Het taxatierapport bevat digitale foto’s en een gedetailleerde beschrijving van elk voorwerp en eventuele onderscheidende kenmerken.

 
     
Bonebakker Juwelier - Van Baerlestraat 27 - 1071 AN Amsterdam (NL) - info@bonebakker.nl - tel +31 20 673 75 77
Algemene voorwaarden / Terms & Conditions