bespoke-jewellery-Amsterdam

Liefde en kennis voor diamanten en edelstenen als ook het vervaardigingsproces van juwelen, zoals verlovingsringen en zegelringen, kenmerken ons team van medewerkers.

Zodat, als u een idee hebt voor een bijzonder ontwerp, wij uw droom waar kunnen maken.

Meer over eigen design sieraden.

Diamanten en edelstenen Amsterdam

Naast de diamanten en edelstenen uit onze eigen collectie, kunnen wij via ons wereldwijde netwerk de meest bijzondere edelstenen en diamanten in diverse kwaliteiten en slijpsels voor u vinden.

reparatie sieraden amsterdam

Elk juweel is bijzonder en heeft een eigen sentimentele waarde. Of het nu een erfstuk is of een meer recent aangekocht sieraad, het heeft een eigen geschiedenis. De jaren laten hun sporen achter: krassen, butsen, verkleuringen. Met de service van Bonebakker Juweliers geeft uw juweel graag zijn glans terug.

Verlovingsringen en Trouwringen

trouwringen en verlovingsringen amsterdam

Gaat u zich verloven in Amsterdam of op een mooie andere plek? Onze uitgebreide collectie trouwringen en verlovingsringen in goud en platina is van zeer hoogwaardige kwaliteit en wordt met de grootste zorg vervaardigd in ons atelier. U kunt uw trouwringen laten personaliseren met een bijzonder detail of een gravure.

Zegelring Amsterdam - manchetknoop_familiewapen

Bonebakker Juweliers kent een lange traditie in het vervaardigen van zegelringen. Vele families hebben ons het vertrouwen gegeven om dit bijzondere sieraad met het familiewapen (of andere gravure) voor een dierbaar familielid exact naar wens te creëren. In samenwerking met de beste graveurs in Duitsland staan wij garant voor een zegelring met kwalitatief hoogstaande gravure.

taxatie-sieraden

Bij Bonebakker Juweliers verzorgen wij graag de taxatie van uw juwelen, sieraden en zilveren objecten. Wij beoordelen uw voorwerpen en u ontvangt van ons een uitgebreid taxatierapport. Dit rapport is voor de verzekering een geldig bewijs van de waardebepaling van uw bezittingen.

Het taxatierapport bevat digitale foto’s en een gedetailleerde beschrijving van elk voorwerp en eventuele onderscheidende kenmerken.