Messika sieraden, lievelingsjuwelen van de sterren. Ester Expostio, Valerie Messika, Maria Borges en Cher

Messika sieraden, lievelingsjuwelen van de sterren

Messika sieraden, lievelingsjuwelen van de sterren. Ester Expostio, Valerie Messika, Maria Borges en Cher

Eigentijds, opvallend, luxe en elegant en oh zo rode loper waardig.

Messika, het luxe sieradenmerk dat in 2005 is opgericht door Valérie Messika, heeft een heel eigen positie tussen ’s werelds meest sterke sieradenmerken verovert. Niet alleen binnen de van haute joaillerie. Het merk is ook het lievelingetje van vele VIP’s. De Franse actrice Juliette Binoche droeg Messika-sieraden tijdens de Oscar-uitreikingen. Beyoncé heeft Messika gedragen tijdens optredens en op de rode loper en ook supermodel Gigi Hadid is een bekende fan van Messika-sieraden. Net als Kendall Jenner, een van de beroemde Kardashian-Jenner-zusjes.

Selena Gomez in Messika Jewellery

Selena Gomez met Messika juwelen tijdens de “Inaugural Rare Impact Fund Benefit” gehouden in Los Angeles.

Shop jouw Messika sieraden online bij Bonebakker

Mila-Bergsma_2023-Messika-High-Jewelry-Show-©-Yannis-Vlamos

PARIS, FRANCE – SEPTEMBER 28: A model walks the runway during the 2023 Messika High Jewelry Show as part of the Paris Fashion Week on September 28, 2023 in Paris, France. (Photo by Kristy Sparow/Getty Images for Messika)

Beroemde Messika-fans

Naomi Campbell werd gespot met Messika juwelen tijdens de 2023 Paris Fashion Week. Ze droeg een Move Cravate halsketting, Diamond Catcher high jewelry oorbellen en ring die ze combineerde met de My Twin Trio ring. Selena Gomez zag er afgelopen oktober stralend uit met Messika juwelen tijdens de “Inaugural Rare Impact Fund Benefit” gehouden in Los Angeles. De zangeres en beauty ondernemer koos voor de Kandake high jewelry oorbellen, de Magnetic Love ring en de Glam’Azone dubbele ring, om haar zilveren look af te maken. 

Niet alleen beroemde dames zijn dol op het merk. De Amerikaanse R’n’B ster Usher tussen 25 september en 5 oktober 8 concerten in Parijs en droeg op de bühne de Messika So Move 3 rows ketting en So Move pavé ketting, die ook te zien waren in de Franse hoofdstad tijdens de Messika Messika High Jewelry Show op 28 september 

High performance tijdens de Messika High Jewelry Show

Uiteraard is Messika ook de grote ster op haar eigen feestjes. Zoals op 28 september 2023. Messika vierde in die nacht haar 10e verjaardag met een oogverblindende juwelen- en fashion show in het Pavillon Cambon in Parijs. Tijdens de show die in het teken stond van de jaren 70 werd de nieuwe High Jewelry-collectie Midnight Sun gepresenteerd. 

Nachtelijke feest uit jaren 70 van de vorige eeuw, waarin ‘disco’ de toon zette, vormden voor Valérie Messika de inspiratie om deze High Jewelry Midnight Sun-collectie. Veel VIP’s voelden zich aangetrokken tot een feestje terug in de tijd.  Onder andere Cher, Nicola Coughlan, Kelly Rowland, Ed Westwick, Sara Sampaio en Taraji P. Henson waren te zien op de frontrow.  

Een parade van 140 creaties

Messika toonde  140 nieuwe sieraden tijdens een catwalkshow met 30 presentatie. Ster van de avond – behalve Messika zelf, alle VIP’s en host Ashley Graham- was de Solar Diva set waarin een stralende intens gele diamant van bijna 35 karaat is verwerkt. Deze gele diamant is één van de grootste stenen ooit, verwerkt in een Messika-sieraad. Deze look werd speciaal gecreëerd in samenwerking met Valérie Messika zelf.

Shop jouw Messika sieraden online bij Bonebakker

Messika Haute Joaillerie 2023 show Pavillon Cambon in Parijs op september 28 2023
Alton Mason 2023 Messika High Jewelry Show Messika Sieraden
Naomi Campbell in Messika jewellery- September 2023

Eigentijds, opvallend, luxe en elegant

Messika maakte direct vanaf de start een statement met de Move-collectie, waarin diamanten vrij bewegen binnen het sieraad. Het vrij laten bewegen van diamanten in de ontwerpen, is een kenmerkend en herkenbaar element van het merk geworden. Traditioneel vakmanschap wordt gecombineerd met een eigentijdse, opvallende esthetiek. Dit maakt Messika niet alleen tot lievelingsmerk van de sterren, maar van iedereen die uitzonderlijkheid wil dragen binnen de wereld van luxe en elegante sieraden. 

Shop jouw Messika sieraden online bij Bonebakker

Messika Paris - BO Kandake GM 12595 Selena Gomez
Messika Paris - Bague Magnetic Love 12281 W
Messika Joaillerie - Bague Double Amazone