Model Rose Chalme voor Messika

Nieuwe Messika Care(s) Collectie bij Bonebakker

Messika Care(s) ontworpen voor het goede doel

Messika heeft de Messika Care(s)-collectie uitgebreid met 12 nieuwe items. Valérie Messika staat bekend om haar sprankelende creaties die diamanten een rock ‘n’ roll flair geven. Voor Valérie is de rol van vrouwen en hun vrijheid een belangrijke drijfveer. Niet alleen om zelf te ondernemen, maar ook als inspiratiebron voor haar ontwerpen. De nieuwste collectie Messika Care(s)-sieraden draagt deze boodschap nog eens extra uit.

Messika Cares armband en collier Rose Chalme Juwelen Bonebakker Amsterdam

Messika Care: de juwelencollectie die goed doet

De Messika Care(s)-collectie is heel bijzonder voor artistiek directeur Valérie Messika. De juwelen zijn nauw verbonden met de goede doelen die ze via haar stichting – de Valérie Messika Foundation – steunt. Sinds de lancering in 2022 is deze ‘collectie die goed doet’ een groot succes. Om dit succes voort te zetten, zijn er twaalf nieuwe items aan de Messika Care(s)-collectie toegevoegd. De stukken bestaan uit armbanden en colliers in vier nieuwe kleurcombinaties: beige en geelgoud, kaki en witgoud, crème en roségoud en zwart en witgoud. De armbanden en colliers zijn met hun vrij bewegende diamanten als blikvangers varianten op de Messika sieraden uit de Messika Baby Move- en Messika Move Uno-collecties.

Messika Care Amsterdam

Messika Care armband Move Uno Charity pave diamant gg Amsterdam Bonebakker

Messika Baby Move en Move Uno

De Messika Move Uno en Baby Move collecties zijn geliefd om hun combinatie van luxe, speelsheid en eigenheid. De Move Uno collectie draait om een enkele diamant die vrij beweegt in een gouden omlijsting. Valérie ontwierp deze collectie om uitdrukking te geven aan de eeuwige beweging van liefde en licht.

Minimalistisch en licht

De ontwerpen zijn even minimalistisch als subliem, gemaakt om elke dag te kunnen dragen. In de Messika Baby Move collectie bewegen één of drie diamanten vrij in een gouden frame. De schitterende edelstenen staan symbool voor de liefde van alle tijden: die van gisteren, vandaag en morgen.
Het speelse effect dat de sieraden hebben, heeft niet alleen een enorme aantrekkingskracht op de drager van de juwelen, maar op iedereen om hem of haar heen.

Messika Care(s) danser Salif Gueye

Messika Care(s): vrijheid als missie

De introductie van de twaalf nieuwe Messika Care(s)-items wordt ondersteund door ambassadeurs Salif Gueye en Rose Chalmé.

Salif Gueye startte als Parijse straatdanser, maar werd in één klap wereldberoemd nadat in 2018 een video viral ging. In deze clip danste hij Michael Jacksons Moonwalk door de straten van Parijs. In slechts vijf dagen had de inmiddels professionele danser er 1 miljoen Instagram-volgers bij.

De Franse Rose Chalmé verovert als jong model de fashionwereld.

Messika Paris kaki koordarmband met drie diamanten in witgoud Bonebakker Amsterdam

Energie, beweging en vrijheid

In de nieuwe Messika Care(s)-campagne staan de twee ambassadeurs voor de energie, beweging en vrijheid waar niet alleen het doel van de foundation, maar ook de Messika sieraden met hun vrij bewegende diamanten, voor staan. Elke aankoop uit de Messika Care(s)-collectie draagt bij aan de doelstelling van de Valérie Messika Foundation. De foundation ondersteunt organisaties die zich inzetten voor de meest kansarmen, met name kansarme kinderen.

Valérie Messika Foundation

Als een van de meest succesvolle vrouwen in de branche kent ook Valérie uitdagingen die genderbepaald zijn: “Als ondernemer en moeder weet ik hoe moeilijk het is om je plek te vinden. Traditionele sociale factoren hebben nog steeds de overhand en helaas bestaan er nog altijd tal van vooroordelen. Met de Valérie Messika Foundation wil ik meer betrokkenheid creëren en concrete doelen behalen door kansarme vrouwen te ondersteunen binnen hun eigen leefomgeving. Onderwijs van jonge meisjes is een van de sleutelfactoren tot emancipatie. De foundation is gericht op het leveren van een bijdrage aan een eerlijkere samenleving, waarin meisjes en jongens zonder grenzen aan hun toekomst kunnen werken.”

Messika Care Collier met diamant Bonebakker Amsterdam

MESSIKA CARE(S)

De Valérie Messika Foundation ondersteunt organisaties die zich inzetten voor vrouwen en kinderen op het gebied van onderwijs, cultuur en gezondheid. Via de Valérie Messika Foundation werden in 2022 en 2023 wereldwijd meer dan 4.000 hygiënekits uitgedeeld aan de meest behoeftige jonge vrouwen in Libanon. In 2024 richt de foundation zich op het Indiase Saksham-programma van de Non-Governmental Organization (NGO) ‘Plan International’. Dit project in de regio Delhi heeft tot doel opleiding en eerlijke toegang tot werk voor jongeren in India tot stand te brengen. Voor elk verkocht sieraad uit de Messika Care(s)-collectie wordt via de Valérie Messika Foundation € 50 gedoneerd aan deze NGO.

Wil je zelf de nieuwe Messika Care(s) collectie passen? Ontdek de Messika sieraden die bij jou passen bij Bonebakker Juwelier Amsterdam.

Messika Care(s) rosegoud diamant beige koordarmband Bonebakker Amsterdam
Messika Care zwart goud collier Amsterdam Bonebakker
Messika Paris zwarte koordarmband met drie diamanten in witgoud Bonebakker Amsterdam