Bonebakker juwelier Amsterdam

Welkom bij Bonebakker Juwelier Amsterdam

Bonebakker Juwelier Amsterdam bevindt zich in de Van Baerle Shopping Gallery in het Conservatorium Hotel aan het Museumplein in Amsterdam. Voortbouwend op een rijke historie presenteert Bonebakker Juwelier een exclusieve collectie juwelen in haar stijlvolle salon in de voormalige directeurskamer van de Rijkspostspaarbank.

De juwelencollectie bestaat uit zowel eigentijdse klassieke sieraden als verfijnde haute joaillerie van gerenommeerde mondiale juwelenhuizen. Daarnaast presenteren we collecties van Europese sieradenontwerpers die in het buitenland al zeer succesvol zijn.

Naast een regelmatig wisselende collectie biedt Bonebakker Juwelier tevens een reparatie – en onderhoudsservice voor uw juwelen.

Graag tot ziens in onze Salon!

Juwelier Amsterdam Bonebakker
ARVE Error: src mismatch
provider:    vimeo
url: https://vimeo.com/243607386/4dccfe12a0

src: https://player.vimeo.com/video/243607386?dnt=1&app_id=122963
src mod: https://player.vimeo.com/video/243607386
src gen mod: https://player.vimeo.com/video/243607386?h=4dccfe12a0
src gen: https://player.vimeo.com/video/243607386?h=4dccfe12a0&dnt=1

Bonebakker juwelier Amsterdam

OVER BONEBAKKER JUWELIER AMSTERDAM

Bonebakker is sinds 1792 een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Als hofleverancier smeedde Adrianus Bonebakker degens voor de prinsen van Oranje en vervaardigde hij in 1840 de koningskroon voor Willem II. De fameuze collectie sieraden van Anna Paulowna telde creaties van de hand van Bonebakker juwelier en tegenwoordig behoren Bonebakkerstukken tot de vaste collectie van Amsterdamse musea, waaronder het Amsterdam museum en het Rijksmuseum.

Met de zilveren sleutels van de stad Amsterdam, overhandigd aan Napoleon (1806) en een 491-delig zilveren tafelservies voor prins Willem II (1818), bevestigde Bonebakker de faam die hij als goud- en zilversmid onder de Amsterdamse elite genoot.

Rond 1900 breidde de expertise zich uit naar juwelen en parels. Met de vestiging in het pand Rokin 88-90 bracht de Paarlen en Juweelenhandel As. Bonebakker en Zoon de producten van vak en ambacht uit het atelier naar het publiek.

Bonebakker Juwelier in het Conservatorium Hotel in Amsterdam

Aan deze roemrijke geschiedenis voegt de Bonebakker Salon in het Conservatorium Hotel een fonkelend nieuw hoofdstuk toe. De juwelier weet de juwelenliefhebber niet alleen met exclusieve merken als Boucheron, Buccellati, Messika, Jewellery Theatre, Ole Lynggaard, Dinh Van, Pasquale Bruni en Schoeffel parels te boeien, maar ook met de eigen trouwringen- en zegelringencollectie en de Regalia-collectie (geïnspireerd op de de Nederlandse Rijkskroon die Bonebakker in 1840 in opdracht van koning Willem II vervaardigde).

Conservatorium Hotel- Juwelier Amsterdam