Bonebakker juwelier Amsterdam

Juwelier Amsterdam

Welkom in onze Salon

Speciale Ontwerpen

Uniek juweel vervaardigd in eigen atelier

Bloemen en juwelen

waardevolle cadeau’s

Museumplein Amsterdam

Juwelier in het Conservatorium Hotel

Gerenommeerde Europese juwelenhuizen

Beroemde sieradenontwerpers

Bonebakker Collectie

Verlovingsringen

Exclusieve collecties

Diamanten en waardevolle edelstenen

Bonebakker Juwelier Amsterdam

sinds 1792

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Bonebakker juwelier Amsterdam

Bonebakker Juwelier Amsterdam

UPDATE openingstijden

Bonebakker blijft elke dag open van 10.30 tot 18.30 uur

Wij zijn met een klein team en hebben het atelier dusdanig aangepast dat we in staat zijn door te werken. Neem wel even contact op wanneer u langs wilt komen zodat we een afspraak kunnen plannen en u (evt met partner) als enige klant in de winkel bent. Na ieder bezoek zullen we eerst de winkel desinfecteren en onze handen wassen alvorens we nieuwe klanten binnenlaten. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en houden de ontwikkelingen nauw in de gaten.

Voor uw reparaties, bestellingen of ontwerp van juwelen kunt u zoals altijd bij ons terecht en uiteraard kunnen we u ook online assisteren en de juwelen naar u toesturen per verzekerde koerier.

Ons gespecialiseerde 3D-ontwerp proces, hetgeen we eerder alleen online met buitenlandse klanten doorliepen, bieden we nu ook aan onze Nederlandse klanten aan.

Ook in deze roerige tijden staat het Bonebakker team voor uw klaar!

Op de contactpagina vindt u meer informatie omtrent onze aangepaste openingstijden en contactgevens om een afspraak te maken.

Welkom bij Bonebakker Juwelier Amsterdam

Bonebakker Juwelier Amsterdam bevindt zich in de Van Baerle Shopping Gallery in het Conservatorium Hotel aan het Museumplein in Amsterdam. Voortbouwend op een rijke historie presenteert Bonebakker Juwelier een exclusieve collectie juwelen in haar stijlvolle salon in de voormalige directeurskamer van de Rijkspostspaarbank.

De juwelencollectie bestaat uit zowel eigentijdse klassieke sieraden als verfijnde haute joaillerie van gerenommeerde mondiale juwelenhuizen. Daarnaast presenteren we collecties van Europese sieradenontwerpers die in het buitenland al zeer succesvol zijn.

Naast een regelmatig wisselende collectie biedt Bonebakker Juwelier tevens een reparatie – en onderhoudsservice voor uw juwelen.

Graag tot ziens in onze Salon!

Bonebakker juwelier Amsterdam

JUWELEN, PARELS EN ZILVERWERK SINDS 1792

Juwelier Amsterdam sinds 1792

Sinds 1792 zijn de juwelen van Bonebakker Juwelier een begrip in Amsterdam.

Met de zilveren sleutels van de stad Amsterdam, overhandigd aan Napoleon (1806) en een 491-delig zilveren tafelservies voor prins Willem II (1818), bevestigde Adrianus Bonebakker de faam die hij als goud- en zilversmid onder de Amsterdamse elite genoot.

Als hofleverancier smeedde Bonebakker degens voor de prinsen van Oranje, ontwierp serviezen voor het hof en vervaardigde hij in 1840 de koningskroon voor Willem II. De fameuze collectie sieraden van Anna Paulowna telde creaties van de hand van Bonebakker en tegenwoordig behoort ook zilver van Bonebakker tot de vaste collectie van Amsterdamse musea, waaronder het Amsterdam Museum en het Rijksmuseum.  Lees verder >>

Juwelier Amsterdam
Bonebakker Juwelier – Van Baerlestraat 27 – 1071 AN Amsterdam (NL) – info@bonebakker.nl – tel +31 20 673 75 77
Algemene voorwaarden
 
 
 
Bonebakker Juwelier - Van Baerlestraat 27 - 1071 AN Amsterdam (NL) - info@bonebakker.nl - tel +31 206737577
Algemene voorwaarden / Terms & Conditions / Privacy verklaring / Privacy statement