Bonebakker juwelier Amsterdam

Collectie Bonebakker

Voortbouwend op een rijke historie presenteert Bonebakker Juwelier een exclusieve collectie juwelen in haar stijlvolle salon in de voormalige directeurskamer van de Rijkspostspaarbank.

De juwelencollectie bestaat uit zowel eigentijdse klassieke sieraden als verfijnde haute joaillerie van gerenommeerde europese juwelenhuizen.

Geliefd zijn de collecties gebaseerd op hoogtepunten uit het erfgoed van Bonebakker, zoals de Stadssleutels van Amsterdam uit 1806 en de Kroon der Nederlanden uit 1840.

Lees meer

De beroemde grachten en bruggen van Amsterdam vormen de inspiratie voor de nieuwste collectie, een ode aan de stad waar Bonebakker haar wortels heeft en het atelier nog altijd gevestigd is.

Bonebakker kent een lange traditie in het vervaardigen van zegelringen. Daarnaast vindt u in de salon onze uitgebreide collectie trouwringen en verlovingsringen vervaardigd in goud en platina.

De details en afwerkingen van de juwelen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en worden met de grootste zorg vervaardigd in ons atelier in Amsterdam.