Mantel-Boucheron-Quarte-ringen-model Anja-Rubik

Boucheron viert jubileum: 20 jaar Quatre

Boucheron Quatre al 20 jaar aan de top

Dit jaar viert Maison Boucheron de 20e verjaardag van een van haar iconische creaties: de Boucheron Quatre. Hélène Poulit-Duquesne, CEO van Boucheron: ‘Iconen worden niet bedacht. Iconen ontstaan in de loop van de tijd. Ze krijgen deze status omdat ze bij mensen een snaar raken!’

Boucheron Quarte ringen

Boucheron Quatre: niet zomaar een ring

Wat ooit begon als een enkele ring – maar niet zomaar een ring – is uitgegroeid tot een volledige collectie die de visie van het merk Boucheron tot uitdrukking brengt. De Quatre-collectie is een tijdloze vertaling van de rijke geschiedenis van Boucheron. Net als de iconische ring met vier banden waar het mee begon, maakt de Boucheron Quatre collectie ook vandaag de dag een statement van luxe, vakmanschap en stijl.

Shop Boucheron juwelen online bij Bonebakker

Mantel-Boucheron-Quarte-ringen-model Anja-Rubik

Het baanbrekende ontwerp met vier stijlen in één ring

Het ontwerp van de nu 20-jarige Boucheron Quatre ring combineert vier verschillende motieven in één ring. Elk van de motieven vertelt een eigen verhaal. Van de ‘Double Godron’ die de band tussen geliefden symboliseert tot de ‘Clou de Paris’ met zijn verwijzing naar de iconische kasseien van Parijs. Elk element van de Quatre-ring vertelt een deel van het grotere verhaal van Boucheron. De vier motieven worden eerst afzonderlijk gemaakt en vervolgens met de hand samengesmolten tot één ring.

Pop-up Boutique ter ere van Quatre 20 jaar

Ter ere van de viering van de Boucheron Quatre 20 jaar als icoon, opende Boucheron op 27 februari een pop-up boutique in Parijs, die volledig gewijd is aan deze iconische collectie. Deze tijdelijke store biedt bezoekers de kans om de Quatre-collectie te ervaren en de verhalen achter de ontwerpen te ontdekken en de Quatre-collectie op een nieuwe manier te beleven. Absolute eye-catcher is ongetwijfeld de spectaculaire mantel van tientallen Boucheron Quarte ringen die voor het jubileum werd vervaardigd. De mantel wordt in de campagne gedragen door het Poolse model Anja Rubik.

Pop-Up Store in Le Marais

Om de 20e verjaardag van de ring te vieren, heeft Boucheron een ‘QUATRE 20’ pop-up store geopend in de bruisende wijk Le Marais in de Franse hoofdstad. Het is de eerste van drie andere tijdelijke winkelruimtes die de komende maanden over de hele wereld geopend zullen worden. De winkel bevindt zich op de begane grond van een gebouw van vijf verdiepingen uit 1930. Het interieurontwerp van de QUATRE 20 pop-up store is gemaakt door het Parijse creatieve bureau Aimko en geïnspireerd op de Quatre collectie. Verdeeld in aparte ruimtes kunnen bezoekers in de pop-up store de identiteit en ontwikkeling van de collectie verkennen.

Boucheron Quatre 20 pop-up store

De geschiedenis van Maison Boucheron

Maison Boucheron’s eigen verhaal begon in 1858, toen Frédéric Boucheron een eerste boetiek opende in het hart van Parijs. Zijn boetiek groeide al snel uit tot een merk dat zich door de jaren heen altijd heeft weten te onderscheiden met buitengewone ontwerpen. Maison Boucheron heeft haar stempel op de wereld van luxe juwelen gedrukt met een innovatieve ontwerpbenadering en uitmuntend vakmanschap van de beste edelsmeden. Een paar na de oprichting, in 1893, verhuisde Maison Boucheron naar Place Vendôme 26. Dit adres staat inmiddels wereldwijd bekend als het thuis van een van de top juwelenmerken: een locatie die gelijk staat aan exclusiviteit en pure elegantie.

Bonebakker Juweliers en de Boucheron Quatre Collectie

Bij Bonebakker Juweliers voeren we met trots de Boucheron Quatre collectie. De juwelen van dit merk zijn een viering van Boucheron’s rijke erfgoed, vakmanschap, stijl en design. We herkennen ons, met een eigen trotse historie tot 1792, in gelijke waarden als tijdloze bron van inspiratie. Breng een bezoekje aan onze Boucheron boutique in onze online webshop. De Boucheron Quatre collectie en andere Boucheron-collecties bij Bonebakker is echter veel groter dan we online kunnen laten zien.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over juwelen uit deze collectie. We sturen u graag meer foto’s en beantwoorden al uw vragen.

Boucheron Quatre 20 jaar iconische ringen
Boucheron Quatre Radiant Collectie
Boucheron Juwelen exclusief bij Bonebakker Juwelier