BLAUWBRUG ring Bruggen van Amsterdam weerspiegeling in diamant jubileum-editie

230 jaar Bonebakker

BRUGGEN CELEBRATION EARRINGS aquamarine

230 jaar Bonebakker

230 jaar Bonebakker betekent een prachtige historie als een van de oudste juweliers van Europa. In de 18e en 19e eeuw vierde Adrianus Bonebakker successen met zijn mooie zilverwerk; stukken die nog altijd te zien zijn in de musea. Vandaag de dag brengen wij uitsluitend juwelen, ontworpen en gemaakt in eigen atelier, zoals de Sleutel van Amsterdam collectie, de Regalia collectie en de Brightfall collectie.

Voor ons 230-jarig jubileum hebben wij een feestelijke set Bruggen van Amsterdam oorhangers met aquamarijn en baguettegeslepen diamant ontworpen, die glinsteren als de weerspiegeling van de bruggen op de Amstel en het water in de Amsterdamse grachten. Dit concept vindt u ook terug in diverse andere uitbreidingen op de collectie. Een ode aan Amsterdam, een ode aan Bonebakker.

Eind deze maand wordt tevens een nieuwe ring uit de Regalia Collectie gepresenteerd en onze liefde voor Fancy Coloured diamanten heeft geresulteerd in een prachtige collectie unieke juwelen, ontworpen voor én met deze zeer zeldzame diamanten.

familie Bonebakker Rijksmuseum

1809: Adrianus Bonebakker (staand) met zijn familie en de getalenteerde zilversmid Dirk Lodewijk Bennewitz, die zijn zakenpartner was.

Schilderij van Adriaan de Lelie, 1809, Rijksmuseum.
Zie de volledige Bonebakker-historie op de tijdlijn. 

BLAUWBRUG ring Bruggen van Amsterdam weerspiegeling in diamant jubileum-editie
fancy yellow diamant
FANCY YELLOW diamond drop earring

Jubileum Sleutel van Amsterdam met oranje tintje

Deze oogverblindende 3D Sleutel van Amsterdam hanger weerspiegelt Bonebakker’s liefde voor Nederland. In de ‘koninklijke’ kroon schittert een Oranje saffier. Lang Leve Nederland, lang leve Bonebakker!

sleutel 3d oranje safiier
Fancy-kleur-Diamant